BAJGIEL Z ŁOSOSIEM

 

Ilośc porcji : 1

Czas przygotowania: 15 minut


Składniki:


1 bajgiel

1 duży kawałek wędzonego łososia

2 łyżki serka śmietankowego

1 łyżka majonezu

Kilka plasterków czerwonej cebuli

Garść świeżego szpinaku baby

Kilka cienkich plasterków ogórka, obranego obieraczką


Przygotowanie:


Przekrawam bajgla na pół i delikatnie go opiekam, aż będzie lekko chrupiący.

Na dolną część bajgla nakładam warstwę serka śmietankowego.

Na serek kładę garść świeżego szpinaku baby.

Następnie układam plasterki wędzonego łososia.

Na łososia kładę plasterki czerwonej cebuli, a potem cienkie plasterki ogórka.

Smaruję górną część bajgla majonezem i przykrywam nią całość.









Proponowane wpisy

0 komentarze

MÓJ INSTAGRAM