PASTA RYBNA


Rodzaj dania: rybne
Ilośc porcji: 8
Czas przygotowania: 15 min

Składniki:

1 kargulena (około 200g)
1 srebrzyk (około 200g)
1 pęczek szczypiorku
1 cebula szalotka
2 łyżki serka typu "Mój ulubiony"
2 łyżki majonezu
2 łyżki jogurtu naturalnego typu greckiego
1 płaska łyżeczka musztardy
pieprz ziołowy
sól
czarny pieprz - świeżo zmielony

Dodakowo:
ulubione pieczywo

Wykonanie:

Z ryb usuwam skórę i ości. Szalotkę kroję w drobną kostkę. Szczypiorek siekam drobno i łączę wraz z rybami, majonezem, serkiem, musztardą i jogurtem. Doprawiam solą, pieprzem i pieprzem ziołowym. Podaje na ulubionym pieczywie



Smacznego!!!


Proponowane wpisy

0 komentarze

MÓJ INSTAGRAM